
MARS SOCHACZEW Menu 4 czerwca 2025
Kożuszki Parcel 42, Sochaczew
SHOW COOKING
PIZZA MARGARITA / CAPRICIOSA / PEPERONI
Dania mięsne tradycyjne
ZUPY
ZUPA LIGHT : CHŁODNIK Z BURAKÓW / BEET COLD SOUP
Zupa light
ZUPA : FASOLOWA TRADYCYJNA / BEANS SOUP
Zupa tradycyjna
DANIE GŁÓWNE
MIĘSO SZEFA : KARKÓWKA PIECZONA W SOSIE CEBULOWYM / ROAST PORK IN ONIONS SOUCE
Dania mięsne tradycyjne
MIĘSO SZEFA : KOTLET DE VOLAILE
Dania mięsne tradycyjne
MIĘSO Z ZESTAWU : BIAŁA KIEŁBASA Z SZYNKI ZAPIEKANA Z CEBUKĄ / SAUSAGE IN ONIONS
Dania mięsne tradycyjne
MIĘSO Z ZESTAWU : SKRZYDEŁKA PIECZONE
Dania mięsne tradycyjne
KARTACZE Z MIĘSEM KRASZONE CEBULKĄ
Dania mięsne tradycyjne
DANIE WEGETARIAŃSKIE

KOPYTKA SMAŻONE Z MUSEM DYNIOWYM / DUMPLINGS WITH PUMPKIN MOUSSE
Danie wegetariańskie tradycyjne
DANIE ROŚLINNE

KOTLET Z BOCZNIAKA Z KASZĄ
Danie roślinne
DODATKI
KALAFIOR Z MASŁEM I BUŁKĄ / CAULIFLOWER
Dodatki
ZIEMNIAKI GOTOWANE / RYŻ / KASZA
Dodatki
SAŁATY
SALAD BAR - SKOMPONUJ WŁASNĄ SAŁATKĘ
Dodatki
SALAD BAR - TRZY SAŁATKI DO WYBORU
Dodatki
SURÓWKA PORCJA
Dodatki