Eat

MARS SOCHACZEW Menu 4 czerwca 2025

Kożuszki Parcel 42, Sochaczew


SHOW COOKING

PIZZA MARGARITA / CAPRICIOSA / PEPERONI

Dania mięsne tradycyjne


ZUPY

ZUPA LIGHT : CHŁODNIK Z BURAKÓW / BEET COLD SOUP

Zupa light

ZUPA : FASOLOWA TRADYCYJNA / BEANS SOUP

Zupa tradycyjna


DANIE GŁÓWNE

MIĘSO SZEFA : KARKÓWKA PIECZONA W SOSIE CEBULOWYM / ROAST PORK IN ONIONS SOUCE

Dania mięsne tradycyjne

MIĘSO SZEFA : KOTLET DE VOLAILE

Dania mięsne tradycyjne

MIĘSO Z ZESTAWU : BIAŁA KIEŁBASA Z SZYNKI ZAPIEKANA Z CEBUKĄ / SAUSAGE IN ONIONS

Dania mięsne tradycyjne

MIĘSO Z ZESTAWU : SKRZYDEŁKA PIECZONE

Dania mięsne tradycyjne

KARTACZE Z MIĘSEM KRASZONE CEBULKĄ

Dania mięsne tradycyjne


DANIE WEGETARIAŃSKIE

danie-wegetarianskie

KOPYTKA SMAŻONE Z MUSEM DYNIOWYM / DUMPLINGS WITH PUMPKIN MOUSSE

Danie wegetariańskie tradycyjne


DANIE ROŚLINNE

danie-roslinne

KOTLET Z BOCZNIAKA Z KASZĄ

Danie roślinne


DODATKI

KALAFIOR Z MASŁEM I BUŁKĄ / CAULIFLOWER

Dodatki

ZIEMNIAKI GOTOWANE / RYŻ / KASZA

Dodatki


SAŁATY

SALAD BAR - SKOMPONUJ WŁASNĄ SAŁATKĘ

Dodatki

SALAD BAR - TRZY SAŁATKI DO WYBORU

Dodatki

SURÓWKA PORCJA

Dodatki

Menu na dziś

Menu na następne dni