Eat

MARS SOCHACZEW Menu 9 lipca 2025

Kożuszki Parcel 42, Sochaczew


SHOW COOKING

STEK KARKOWY BBQ Z OPIEKANYMI ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ COLESŁAW

Dania mięsne tradycyjne


ZUPY

ZUPA LIGHT : CHŁODNIK Z OGÓRKIEM I KOPERKIEM / COLD SOUP WITH CUCUMBER

Zupa light

ZUPA : ROSÓŁ DROBIOWY / CHICKEN BROWN

Zupa tradycyjna


DANIE GŁÓWNE

MIĘSO SZEFA : INDYK W PORACH / TURKEY IN LEEKS

Danie mięsne light

MIĘSO SZEFA : KOTLET SCHABOWY / PORK CHOP

Dania mięsne tradycyjne

MIĘSO Z ZESTAWU : BIGOS POLSKI TRADYCYJNY / CABBAGE STEW WITH MEAT

Dania mięsne tradycyjne

MIĘSO Z ZESTAWU : KOTLET MIELONY / META PATTY

Dania mięsne tradycyjne

KLUSKI ŚLASKIE KRASZONE BOCZKIEM I CEBULKĄ / DUMPLINGS WITH BACON AND ONIONS

Dania mięsne tradycyjne


DANIE WEGETARIAŃSKIE

danie-wegetarianskie

RYŻ Z TRUSKAWKAMI I ŚMIETANĄ / RICE WITH STRAWBERRIES

Danie wegetariańskie tradycyjne


DANIE ROŚLINNE

danie-roslinne

VEG LECZO Z CUKINIĄ, PAPRYKĄ I POIDORAMI / ZUCCHINI STEW WITH PEPPERS AND POIDORS

Danie roślinne


DODATKI

BRUKSELKA Z MASŁEM I BUŁKĄ / BRUSSELS

Dodatki

ZIEMNIAKI GOTOWANE / RYŻ / KASZA

Dodatki


SAŁATY

SALAD BAR - SKOMPONUJ WŁASNĄ SAŁATKĘ

Dodatki

SALAD BAR - TRZY SAŁATKI DO WYBORU

Dodatki

SURÓWKA PORCJA

Dodatki