Eat

MARS SOCHACZEW Menu 29 kwietnia 2025

Kożuszki Parcel 42, Sochaczew


SHOW COOKING

SHOARMA Z KURCZKA Z BUŁECZKĄ CZOSNKOWĄ I BUKIETEM SAŁAT

Dania mięsne tradycyjne


ZUPY

danie-light

ZUPA LIGHT : JARZYNOWA / VEGETABLE SOUP

Zupa light

ZUPA : GROCHOWA / PEAS SOUP

Zupa tradycyjna


DANIE GŁÓWNE

danie-light

MIĘSO SZEFA : WĄTRÓBKA WIEPRZOWA GOTOWANA NA PARZE W SOSIE KREMOWYM Z WARZYW / PORK LIVER COOKED N VEGETABLE SAUCE

Danie mięsne light

MIĘSO SZEFA : KOTLET DE VOLAILLE / CHICKEN CUTLET WITH CHEESE

Dania mięsne tradycyjne

MIĘSO Z ZESTAWU : BIAŁA KIEŁBASA W SOSIE CHRZANOWYM / WHITE SAUSAGE IN HORSERADISH SAUCE

Dania mięsne tradycyjne

MIĘSO Z ZESTAWU : POTRAWKA DROBIOWA Z BROKUŁAMI / POULTRY STEW WITH BROCCOLI

Dania mięsne tradycyjne


DANIE WEGETARIAŃSKIE

danie-wegetarianskie

RISOTTO Z WARZYWAMI / RICE WITH VEGETABLE

Danie wegetariańskie light

danie-wegetarianskie

NALEŚNIKI Z SEREM / PANCAKES WITH WHITE CHEESE

Danie wegetariańskie tradycyjne


DANIE ROŚLINNE

danie-roslinne

VEG LECZO DYNIOWE Z FASOLĄ I WARZYWAMI / STEW WITH PUMPKIN AND BEANS

Danie wegetariańskie light


DODATKI

MIX WARZYW Z MASŁEM / VEGETABLE MIX

Dodatki

ZIEMNIAKI GOTOWANE / RYŻ / KASZA

Dodatki


SAŁATY

SALAD BAR - SKOMPONUJ WŁASNĄ SAŁATKĘ

Dodatki

SALAD BAR - TRZY SAŁATKI DO WYBORU

Dodatki

SURÓWKA PORCJA

Dodatki