
MARS SOCHACZEW Menu 21 maja 2025
Kożuszki Parcel 42, Sochaczew
ZUPY

ZUPA LIGHT : CEBULOWA Z GRZANKAMI / SOUPE À L'OIGNON AVEC CROÛTONS
Zupa light
ZUPA : ZUPA SEROWA / SOUPE AU FROMAGE
Zupa tradycyjna
DANIE GŁÓWNE

MIĘSO SZEFA : FILET Z KURCZAKA SOUSE VIDE NA RATATOUILLE WARZYWNYM / FILET DE POULET SOUS VIDE SUR RATATOUILLE DE LÉGUMES
Danie mięsne light
MIĘSO SZEFA : CORDON BLEU / COU DE PORC CORDON BLEU
Dania mięsne tradycyjne
MIĘSO Z ZESTAWU : PIECZONE SKRZYDEŁA Z KURCZAKA / AILES DE POULET CUITES AU FOUR
Dania mięsne tradycyjne
MIĘSO Z ZESTAWU : WOŁOWINA PO BURGUNDZKU / BOEUF BOURGOGNE
Dania mięsne tradycyjne
PIEROGI Z MIĘSEM KRASZONE CEBULKĄ / BOULETTES DE VIANDE PARSEMÉES D'OIGNONS
Dania mięsne tradycyjne
DANIE WEGETARIAŃSKIE

QUICHE Z POREM, SEREM LAZUR I GRUSZKĄ / QUICHE AUX LÉGUMES, POIREAUX, FROMAGE BLEU ET POIRE
Danie wegetariańskie tradycyjne
DANIE ROŚLINNE

VEG RATATOUILLE WARZYWNE / RATATOUILLE DE LÉGUMES
Danie wegetariańskie light
DODATKI
FASOLKA SZPARAGOWA Z MASŁEM I BUŁKĄ / HARICOTS VERTS AU BEURRE ET AU PAIN
Dodatki
ZIEMNIAKI GOTOWANE / RYŻ / KASZA
Dodatki
SAŁATY
SALAD BAR - SKOMPONUJ WŁASNĄ SAŁATKĘ
Dodatki
SALAD BAR - TRZY SAŁATKI DO WYBORU
Dodatki
SURÓWKA PORCJA
Dodatki