Eat

MARS SOCHACZEW Menu 21 maja 2025

Kożuszki Parcel 42, Sochaczew


ZUPY

danie-light

ZUPA LIGHT : CEBULOWA Z GRZANKAMI / SOUPE À L'OIGNON AVEC CROÛTONS

Zupa light

ZUPA : ZUPA SEROWA / SOUPE AU FROMAGE

Zupa tradycyjna


DANIE GŁÓWNE

danie-light

MIĘSO SZEFA : FILET Z KURCZAKA SOUSE VIDE NA RATATOUILLE WARZYWNYM / FILET DE POULET SOUS VIDE SUR RATATOUILLE DE LÉGUMES

Danie mięsne light

MIĘSO SZEFA : CORDON BLEU / COU DE PORC CORDON BLEU

Dania mięsne tradycyjne

MIĘSO Z ZESTAWU : PIECZONE SKRZYDEŁA Z KURCZAKA / AILES DE POULET CUITES AU FOUR

Dania mięsne tradycyjne

MIĘSO Z ZESTAWU : WOŁOWINA PO BURGUNDZKU / BOEUF BOURGOGNE

Dania mięsne tradycyjne

PIEROGI Z MIĘSEM KRASZONE CEBULKĄ / BOULETTES DE VIANDE PARSEMÉES D'OIGNONS

Dania mięsne tradycyjne


DANIE WEGETARIAŃSKIE

danie-wegetarianskie

QUICHE Z POREM, SEREM LAZUR I GRUSZKĄ / QUICHE AUX LÉGUMES, POIREAUX, FROMAGE BLEU ET POIRE

Danie wegetariańskie tradycyjne


DANIE ROŚLINNE

danie-roslinne

VEG RATATOUILLE WARZYWNE / RATATOUILLE DE LÉGUMES

Danie wegetariańskie light


DODATKI

FASOLKA SZPARAGOWA Z MASŁEM I BUŁKĄ / HARICOTS VERTS AU BEURRE ET AU PAIN

Dodatki

ZIEMNIAKI GOTOWANE / RYŻ / KASZA

Dodatki


SAŁATY

SALAD BAR - SKOMPONUJ WŁASNĄ SAŁATKĘ

Dodatki

SALAD BAR - TRZY SAŁATKI DO WYBORU

Dodatki

SURÓWKA PORCJA

Dodatki