Eat

MARS SOCHACZEW Menu 16 października 2025

Kożuszki Parcel 42, Sochaczew


ZUPY

danie-light

ZUPA LIGHT : KREM DYNIOWO MARCHEWKOWY Z IMBIREM / PUMPKIN AND CARROT CREAM

Zupa light

ZUPA : KRUPNIK TRADYCYNY / BARLEY SOUP

Zupa tradycyjna


DANIE GŁÓWNE

danie-light

MIĘSO LIGHT : ŁOSOŚ W PIEPRZU CYTRYNOWYM PIECZONY Z BROKUŁAMI / ROAST SALMON IN BROCCOLI

Danie mięsne light

MIĘSO : TORTILLA Z KURCZAKIEM I WARZYWAMI / TORTILLA WITH CHICKEN AND VEGETABLES

Dania mięsne tradycyjne

MIĘSO Z ZESTAWU : KOCIOŁEK MYŚLIWSKI Z GRZYBAMI I KIEŁBASĄ / PORK STEW WITH MUSHROOM

Dania mięsne tradycyjne

MIĘSO Z ZESTAWU : KURCZAK PIECZONY W KEMOWYM SOSIE Z KOPERKIEM / ROAST CHICKEN IN DILL SAUCE

Dania mięsne tradycyjne

PIEROGI Z MIĘSEM KRASZONE CEBULKĄ / DUMPLINGS WITH MEAT

Dania mięsne tradycyjne


DANIE WEGETARIAŃSKIE

danie-wegetarianskie

KNEDLE ZE ŚLIWKAMI Z POLEWĄ WANILIOWĄ / DUMPLINGS WITH PLUMS AND VANILLA SAUCE

Danie wegetariańskie light


DANIE ROŚLINNE

danie-roslinne

VEG KOPYTKA Z MUSEM DYNIOWYM / NOODLE WITH PUMPKIN MOUSSE

Danie roślinne


DODATKI

FASOLKA SZPARAGOWA Z MASŁEM I BUŁKĄ / BEANS

Dodatki

ZIEMNIAKI GOTOWANE / RYŻ / KASZA

Dodatki


DESERY

CIASTO

Dodatki


SAŁATY

SALAD BAR - TRZY SAŁATKI DO WYBORU

Dodatki

SURÓWKA PORCJA

Dodatki