
MARS SOCHACZEW Menu 16 października 2025
Kożuszki Parcel 42, Sochaczew
ZUPY

ZUPA LIGHT : KREM DYNIOWO MARCHEWKOWY Z IMBIREM / PUMPKIN AND CARROT CREAM
Zupa light
ZUPA : KRUPNIK TRADYCYNY / BARLEY SOUP
Zupa tradycyjna
DANIE GŁÓWNE

MIĘSO LIGHT : ŁOSOŚ W PIEPRZU CYTRYNOWYM PIECZONY Z BROKUŁAMI / ROAST SALMON IN BROCCOLI
Danie mięsne light
MIĘSO : TORTILLA Z KURCZAKIEM I WARZYWAMI / TORTILLA WITH CHICKEN AND VEGETABLES
Dania mięsne tradycyjne
MIĘSO Z ZESTAWU : KOCIOŁEK MYŚLIWSKI Z GRZYBAMI I KIEŁBASĄ / PORK STEW WITH MUSHROOM
Dania mięsne tradycyjne
MIĘSO Z ZESTAWU : KURCZAK PIECZONY W KEMOWYM SOSIE Z KOPERKIEM / ROAST CHICKEN IN DILL SAUCE
Dania mięsne tradycyjne
PIEROGI Z MIĘSEM KRASZONE CEBULKĄ / DUMPLINGS WITH MEAT
Dania mięsne tradycyjne
DANIE WEGETARIAŃSKIE

KNEDLE ZE ŚLIWKAMI Z POLEWĄ WANILIOWĄ / DUMPLINGS WITH PLUMS AND VANILLA SAUCE
Danie wegetariańskie light
DANIE ROŚLINNE

VEG KOPYTKA Z MUSEM DYNIOWYM / NOODLE WITH PUMPKIN MOUSSE
Danie roślinne
DODATKI
FASOLKA SZPARAGOWA Z MASŁEM I BUŁKĄ / BEANS
Dodatki
ZIEMNIAKI GOTOWANE / RYŻ / KASZA
Dodatki
DESERY
CIASTO
Dodatki
SAŁATY
SALAD BAR - TRZY SAŁATKI DO WYBORU
Dodatki
SURÓWKA PORCJA
Dodatki