Eat

MARS SOCHACZEW Menu 7 listopada 2025

Kożuszki Parcel 42, Sochaczew


SHOW COOKING

kuchnie-regionalne

KOTLET SCHABOWY PO STAROPOLSKU Z OPIEKANYMI ZIEMNIAKAMI I BURACZKAMI Z CHRZANEM

Dania mięsne tradycyjne


ZUPY

danie-light

ZUPA LIGHT : JARZYNOWA / VEGETABLE SOUP

Zupa light

ZUPA : WĘGIERSKA PAPRYKOWA / HUNGARIAN PEPPER SOUP

Zupa tradycyjna


DANIE GŁÓWNE

danie-light

MIĘSO LIGHT : FILET Z KURCZAKA W SOSIE GRECKIM Z PAPRYKĄ I OLIWKAMI / CHICKEN FILLET IN GREEK SAUCE WITH PEPPERS AND OLIVES

Danie mięsne light

MIĘSO : MINTAJ PANIEROWANY W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH / FISH BREADED IN CORN FLAKES

Dania mięsne tradycyjne

MIĘSO Z ZESTAWU : KASZANKA Z CEBULKĄ / BLACK PUDDING WITH ONIONS

Dania mięsne tradycyjne

MIĘSO Z ZESTAWU : PULPECIKI RYBNE W SOSIE KOPERKOWYM / FISH MEATBALLS IN DILL SAUCE

Dania mięsne tradycyjne

PYZY TARTE Z BOCZKIEM I TWAROGIEM / DUMPLINGS WITH BACON AND CHEESE

Dania mięsne tradycyjne


DANIE WEGETARIAŃSKIE

NALEŚNIKI Z JABŁKAMI I POLEWĄ WANILIOWĄ / PANCAKES WITH APPLE

Danie wegetariańskie tradycyjne


DANIE ROŚLINNE

danie-roslinne

VEG CUKINIA Z FETĄ I RYZEM / ZUCCHINI WITH FETA NAD RICE

Danie roślinne


DODATKI

KALAFIOR Z MASŁEM I BUŁKĄ / CAULIFLOWER WITH BUTTER

Dodatki

ZIEMNIAKI GOTOWANE / RYŻ / KASZA

Dodatki


DESERY

CIASTO

Dodatki


SAŁATY

SALAD BAR - TRZY SAŁATKI DO WYBORU

Dodatki

SURÓWKA PORCJA

Dodatki