MARS SOCHACZEW Menu 7 listopada 2025
Kożuszki Parcel 42, Sochaczew
SHOW COOKING
KOTLET SCHABOWY PO STAROPOLSKU Z OPIEKANYMI ZIEMNIAKAMI I BURACZKAMI Z CHRZANEM
Dania mięsne tradycyjne
ZUPY
ZUPA LIGHT : JARZYNOWA / VEGETABLE SOUP
Zupa light
ZUPA : WĘGIERSKA PAPRYKOWA / HUNGARIAN PEPPER SOUP
Zupa tradycyjna
DANIE GŁÓWNE
MIĘSO LIGHT : FILET Z KURCZAKA W SOSIE GRECKIM Z PAPRYKĄ I OLIWKAMI / CHICKEN FILLET IN GREEK SAUCE WITH PEPPERS AND OLIVES
Danie mięsne light
MIĘSO : MINTAJ PANIEROWANY W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH / FISH BREADED IN CORN FLAKES
Dania mięsne tradycyjne
MIĘSO Z ZESTAWU : KASZANKA Z CEBULKĄ / BLACK PUDDING WITH ONIONS
Dania mięsne tradycyjne
MIĘSO Z ZESTAWU : PULPECIKI RYBNE W SOSIE KOPERKOWYM / FISH MEATBALLS IN DILL SAUCE
Dania mięsne tradycyjne
PYZY TARTE Z BOCZKIEM I TWAROGIEM / DUMPLINGS WITH BACON AND CHEESE
Dania mięsne tradycyjne
DANIE WEGETARIAŃSKIE
NALEŚNIKI Z JABŁKAMI I POLEWĄ WANILIOWĄ / PANCAKES WITH APPLE
Danie wegetariańskie tradycyjne
DANIE ROŚLINNE
VEG CUKINIA Z FETĄ I RYZEM / ZUCCHINI WITH FETA NAD RICE
Danie roślinne
DODATKI
KALAFIOR Z MASŁEM I BUŁKĄ / CAULIFLOWER WITH BUTTER
Dodatki
ZIEMNIAKI GOTOWANE / RYŻ / KASZA
Dodatki
DESERY
CIASTO
Dodatki
SAŁATY
SALAD BAR - TRZY SAŁATKI DO WYBORU
Dodatki
SURÓWKA PORCJA
Dodatki
